Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"kefir optimization"'
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 1 No. 11 (121) (2023): Technology and Equipment of Food Production; 15-22
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (121) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 15-22
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (121) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 15-22
Defatted sesame cake and rice bran are all by-products of agricultural processing. The aim of the study was to optimize the recipes of kefir added with defatted sesame flour and rice bran. The previous study has yielded some results including dietary
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abadl, Muna Mahmood Taleb, Marzlan, Anis Asyila, Sulaiman, Rabiha, Abas, Faridah, Meor Hussin, Anis Shobirin
Publikováno v:
Fermentation (Basel); May2023, Vol. 9 Issue 5, p430, 17p
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2023, Vol. 121 Issue 11, p15-22, 8p