Zobrazeno 1 - 10
of 1 038
pro vyhledávání: '"kefir culture"'
Autor:
Öztürk‐Yalçın, Feyza1 (AUTHOR), Ürkek, Bayram1 (AUTHOR) bayramurkek@gumushane.edu.tr, Şengül, Mustafa2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7358-7369. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2022 82
Autor:
Ozmen-Togay, Sine1, Gulkun, Gunnur2, Degirmencioglu, Nurcan3, Guldas, Metin4 mguldas@uludag.edu.tr, Yildiz, Elif5, Sahan, Yasemin1, Gurbuz, Ozan1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jan-Mar2022, Vol. 72 Issue 1, p22-32. 11p.
Autor:
Sine Ozmen-Togay, Gunnur Gulkun, Nurcan Degirmencioglu, Metin Guldas, Elif Yildiz, Yasemin Sahan, Ozan Gurbuz
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 72, Iss 1, Pp 22-32 (2022)
Probiotic dairy products must contain a certain level of live probiotic microorganisms at the time of consumption. The number of live microorganisms in kefir culture, which is a mixture of different microorganisms, may change during storage due to va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/122b9ed3fe2c41f1af293247875fb1e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 2, p 45 (2021)
Low alcohol wines (≤10.5% vol) represent novel wine products steadily gaining the commercial market interest. Considering the technological advancements of immobilized systems in association with the drastic reduction of industrial operational cost
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58c3f1b0ff934b6b989d4b32a6409df7