Zobrazeno 1 - 10
of 516
pro vyhledávání: '"kaurenoic acid"'
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Gisela Degen, Karl‐Heinz Engel, Paul Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Peter Fürst, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Wim Mennes, Sabina Passamonti, Peter Moldeus, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Matthew Wright, José Manuel Barat Baviera, David Gott, Lieve Herman, Jean‐Charles Leblanc, Detlef Wölfle, Jaime Aguilera Entrena, Civitella Consuelo, Agnieszka Mech, Salvatore Multari, Vasantha Palaniappan, Laura Ruggeri, Camilla Smeraldi, Alexandra Tard, Laurence Castle
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 12, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The EFSA Panel on Food Additive and Flavourings (FAF Panel) provides a scientific opinion on the safety of a new process to produce steviol glycosides by fermentation of simple sugars using a genetically modified strain of Yarrowia lipolytic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bf1bcff448a4ec2b4fb504cef23fe16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariana Mauro, Rodrigo Moreira da Silva, Michel Leandro de Campos, Anelize Bauermeister, Norberto Peporine Lopes, Natalia Valadares de Moraes
Publikováno v:
Química Nova, Vol 44, Iss 6, Pp 700-708 (2021)
Copalic (CA) and kaurenoic (KA) acids are the main diterpenes found in the oleoresin extracted from the copaiba tree (Copaifera sp). This study aimed to characterize the metabolism of CA and KA in rat and human liver microsomes using liquid chromatog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f8065e7cd63487aab7efde1bf13daa4
Autor:
Helena Quintero-Pertuz, Ruben Veas-Albornoz, Ileana Carrillo, Fabiola González-Herrera, Michel Lapier, Eduino Carbonó-Delahoz, Esther del Olmo, Arturo San Feliciano, Ulrike Kemmerling, Claudio Olea-Azar, Carla Delporte, Juan D. Maya
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 148, Iss , Pp 112761- (2022)
The deficit of effective treatments for Chagas disease has led to searching for new substances with therapeutic potential. Natural products possess a wide variety of chemical structural motifs and are thus a valuable source of diverse lead compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c56be63178e474dbd6dd0fd11ac431e
Autor:
Alan F. Canevari Moreira, Victor Rodrigues Alves, Gustavo A. Micke, Lucas M. Duarte, Nerilson M. Lima, Marcone A. L. de Oliveira
Publikováno v:
Química Nova, Vol 43, Iss 5, Pp 632-635 (2020)
This work aims to develop a rapid and reliable method by HPLC-QqQ-MS/MS for identification and quantification of Kaurenoic acid (KA) in extract, tincture and syrup from Mikania glomerata. The developed method allows identifying and quantifying KA in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63561c15cd744f7094822f74e89ffaa9
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Abstract Background Steviol glycosides such as stevioside have attracted the attention of the food and beverage industry. Recently, efforts were made to produce these natural sweeteners in microorganisms using metabolic engineering. Nonetheless, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bce19294db46490bb8f5fe274b0209f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-16 (2019)
Abstract Background Stevia rebaudiana produces sweet-tasting steviol glycosides (SGs) in its leaves which can be used as natural sweeteners. Metabolic engineering of Stevia would offer an alternative approach to conventional breeding for enhanced pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fe0bf2e950b4b96a8750f9c24c39bb5