Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"k. marxianus"'
Autor:
Lili Ren, Hao Zha, Qi Zhang, Yujie Xie, Jiacheng Li, Zhongmei Hu, Xiurong Tao, Dayong Xu, Feng Li, Biao Zhang
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background Currently, the synthesis of compounds based on microbial cell factories is rapidly advancing, yet it encounters several challenges. During the production process, engineered strains frequently encounter disturbances in the cultiva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd084339d82b41f4a536d797b33d1588
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sornsiri Pattanakittivorakul, Tatsuya Tsuzuno, Tomoyuki Kosaka, Masayuki Murata, Yu Kanesaki, Hirofumi Yoshikawa, Savitree Limtong, Mamoru Yamada
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 4, p 798 (2022)
During ethanol fermentation, yeast cells are exposed to various stresses that have negative effects on cell growth, cell survival, and fermentation ability. This study, therefore, aims to develop Kluyveromyces marxianus-adapted strains that are multi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/840aaad176e3415aa7e0c2b866ee20f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Metabolic Engineering Communications, Vol 11, Iss , Pp e00145- (2020)
Kluyveromyces marxianus is an emerging host for metabolic engineering. This thermotolerant yeast is the fastest growing eukaryote, has high flux through the TCA cycle, and can metabolize a broad range of C5, C6, and C12 carbon sources. In comparison
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c58437913f7433682c78bd2d5bf005f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.