Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"jicama extract"'
Publikováno v:
Jurnal Pijar MIPA (Pengkajian Ilmu dan Pengajaran Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam), Vol 18, Iss 5, Pp 822-828 (2023)
Short-chain fatty acid (SCFA) is the end product of inulin metabolism, which has various health benefits, such as affecting lipid metabolism and as an antidiabetic agent. This research studied the effect of the fermentation time of jicama extract wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d864ee4a89a4482886fc54fcfc4be42a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Pijar MIPA (Pengkajian Ilmu dan Pengajaran Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam), Vol 19, Iss 1, Pp 162-167 (2024)
Jicama is a source of phenolic compounds that function as antioxidants. However, the presence of polyphenol oxidase and naturally bound phenolic compounds limits its antioxidant potential. Fermentation is one method to enhance the antioxidant potenti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82a61136e8ae4beebc553599cb69345c
Publikováno v:
Jurnal Visi Eksakta. 1:142-163
Soyghurt is a fermented soy milk product using Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus bacteria. Efforts to enrich drinks high in antioxidants are carried out by combining food ingredients that can function as antioxidants such as soy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chan Joo Park, Ji-Sook Han
Publikováno v:
Preventive Nutrition and Food Science
The purpose of this research was to investigate the inhibitory effect of jicama extract on α-glucosidase activity, α-amylase activity, and postprandial hyperglycemia in streptozotocin (STZ)-induced diabetic mice. Jicama extract showed prominent inh
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition
This study investigated the effect of jicama extract on hyperglycemia and insulin sensitivity in an animal model of type 2 diabetes. Male C57BL/Ksj-db/db mice were divided into groups subsequently fed a regular diet (controls), or diet supplemented w
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Oct2022, Vol. 14 Issue 5, p884-903, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.