Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "jetrna pašteta"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"jetrna pašteta"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija
Autor:
Primožič, Blažka
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::bb25cfb5ca5c1f1d36561c7f02091c02
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-118983
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije vrste Listeria monocytogenes v mesnih izdelkih
Autor:
Borak, Iztok
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::4f6857ed1655b9a607d4eb44dfa238c0
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1297
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10
Autor:
Koren, Maja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::33868e2d3c91e43c2bb6b074256bca03
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1320
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
1
antimicrobial activity
1
ascorbic acid
1
bacteria
1
barva
1
carnosic acid
1
coenzyme q10
1
color
1
development of new products
1
food supplements
1
foods
1
functional foods
1
koencim q10
1
listeria monocytogenes
1
liver pate
1
mesni izdelki
1
minced meat
1
minimal inhibitory concentration
1
minimalna inhibitorna koncentracija
1
pate
1
pathogens
1
phosphates
1
protimikrobno delovanje
1
rosemary
1
rozmarin
1
sensory properties
1
senzoricne lastnosti
1
tekstura
1
texture
1
zivila
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......