Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"jet-cooking"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100316- (2023)
Navy beans are a gluten-free pulse containing great heathy sources for human beings. In this work, we compared the rheological properties of untreated navy bean flour suspensions (UNBFS) and jet-cooked navy bean flour suspensions (JCNBFS). Jet-cookin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed86a062920241bba374778931907f61
Publikováno v:
Future Foods, Vol 5, Iss , Pp 100107- (2022)
The development of innovative gluten-free amaranth and oat bran mixtures using thermomechanical processing is important for producing products for consumers allergic to wheat proteins. This study intended to develop nutritious food ingredients using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ef7769e7ffd49609e5f15a86de5ea16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esther Ferstl, Martin Gabriel, Florian Gomernik, Stefanie Monika Müller, Julian Selinger, Ferula Thaler, Wolfgang Bauer, Frank Uhlig, Stefan Spirk, Angela Chemelli
Publikováno v:
Polymers, Vol 12, Iss 10, p 2249 (2020)
The optimization of the thermal treatment of cationic starch in the paper industry offers the opportunity to reduce the energy consumption of this process. Four different industrially relevant cationic starches, varying in source, cationization metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdb1f081310f4bd7a3e2a86ae6eeaaf2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin Gabriel, Ferula Thaler, Wolfgang Bauer, Angela Chemelli, Esther Ferstl, Frank Uhlig, Stefanie Monika Müller, Julian Selinger, Stefan Spirk, Florian Stefan Gomernik
Publikováno v:
Polymers
Volume 12
Issue 10
Polymers, Vol 12, Iss 2249, p 2249 (2020)
Volume 12
Issue 10
Polymers, Vol 12, Iss 2249, p 2249 (2020)
The optimization of the thermal treatment of cationic starch in the paper industry offers the opportunity to reduce the energy consumption of this process. Four different industrially relevant cationic starches, varying in source, cationization metho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::48461be0c5befd185f34f4149306ab6d
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/47315
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/47315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.