Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"jelly powder"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 12, p 2804 (2024)
This research aimed to encapsulate the Capparis spinosa fruit extract to increase its stability for incorporation into food products such as jelly or jelly powder. After extraction, the nanoliposomes containing the extract were prepared in ratios of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96882828a70d41caa185b5f9f137e08a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Squalen, Vol 9, Iss 1, Pp 25-34 (2014)
A study on quality of jelly candy formulated from k-carrageenan and konjac (jelly powder), hasbeen conducted. The objective of this study was to determine the best ratio of k-carrageenan andkonjac in the formulation of jelly candy. The ratio of k-car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/616f6916cea24710ac83973611c29d3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Pascapanen dan Bioteknologi Kelautan dan Perikanan, Vol 5, Iss 1, Pp 57-64 (2010)
Penelitian karakterisasi permen jeli dengan bahan baku formula jelly powder telah dilakukan. Formula jelly powder terdiri dari campuran karaginan murni, konjak, dekstrosa, dan KCl. Jelly powder ini digunakan untuk pembuatan permen jeli dengan variasi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/442cda79162c4974a9e10af3a5a9aabe
Autor:
Simone Pinheiro Alves Schumann, Maria Lucia Teixeira Polônio, Édira Castello Branco de Andrade Gonçalves
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 28, Iss 3, Pp 534-539 (2008)
O objetivo do presente trabalho foi avaliar o consumo, por 150 crianças de até 10 anos, de pó para gelatina, preparado sólido para refresco e refrigerante. Foi feita aplicação de questionário de freqüência quantitativa e qualitativa com popu
Autor:
Simone Pinheiro Alves Schumann, Maria Lúcia Teixeira Polônio, Édira Castello Branco de Andrade Gonçalves
Publikováno v:
Food Science and Technology v.28 n.3 2008
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 28, Issue: 3, Pages: 534-539, Published: SEP 2008
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 28, Issue: 3, Pages: 534-539, Published: SEP 2008
O objetivo do presente trabalho foi avaliar o consumo, por 150 crianças de até 10 anos, de pó para gelatina, preparado sólido para refresco e refrigerante. Foi feita aplicação de questionário de freqüência quantitativa e qualitativa com popu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f761dfc753daf3a1f0e4d90c7aff9859
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612008000300005
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612008000300005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Pascapanen dan Bioteknologi Kelautan dan Perikanan, Vol 5, Iss 1, Pp 57-64 (2010)
Penelitian karakterisasi permen jeli dengan bahan baku formula jelly powder telah dilakukan. Formula jelly powder terdiri dari campuran karaginan murni, konjak, dekstrosa, dan KCl. Jelly powder ini digunakan untuk pembuatan permen jeli dengan variasi