Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"j. agardh"'
Autor:
Shigeru Murakami, Chihiro Hirazawa, Rina Yoshikawa, Toshiki Mizutani, Takuma Ohya, Ning Ma, Takahiko Ikemori, Takashi Ito, Chiaki Matsuzaki
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 19, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background The obesity epidemic has become a serious public health problem in many countries worldwide. Seaweed has few calories and is rich in active nutritional components necessary for health promotion and disease prevention. The aim of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e0307b3b4464777816535b3456fe0e2
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 22, p 11496 (2022)
The particles from the gas-saturated solutions (PGSS) process was employed to micronize brown algae pigments separated by different extraction techniques. The particle formation of pigments with a coating material, polyethylene glycol (PEG), was carr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/378730f55ea0476fa22000de2f18323e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Flores-Moya, Antonio, Gomez, Ivan, Vinegla, Benjamin, Altamirano, Maria, Perez-Rodriguez, Eduardo, Maestre, Cristina, Caballero, Rosario M., Figueroa, Felix L.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1998 Aug 01. 139(4), 673-683.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2588456
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shigeru Murakami, Chihiro Hirazawa, Toshiki Mizutani, Rina Yoshikawa, Takuma Ohya, Ning Ma, Yutaka Owaki, Toyohiro Owaki, Takashi Ito, Chiaki Matsuzaki
Obesity and diabetes are serious, chronic medical conditions associated with a wide range of life-threatening conditions. The aim of this study was to investigate the effects of the edible red seaweed Gloiopeltis furcata (Postels et Ruprecht) J. Agar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b1b1030168c76129769f2780bdb8eb08
https://repository.publisso.de/resource/frl:6452821
https://repository.publisso.de/resource/frl:6452821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shigeru Murakami, Takahiko Ikemori, Takashi U. Ito, Toshiki Mizutani, Chiaki Matsuzaki, Chihiro Hirazawa, Ning Ma, Takuma Ohya, Rina Yoshikawa
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 19, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Nutrition & Metabolism
Nutrition & Metabolism
Background The obesity epidemic has become a serious public health problem in many countries worldwide. Seaweed has few calories and is rich in active nutritional components necessary for health promotion and disease prevention. The aim of this study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e536ddaadf48e740fd6d74c70f2f021e
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-877916/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-877916/v1