Zobrazeno 1 - 10
of 427
pro vyhledávání: '"isomalt"'
Autor:
Bennett Tochukwu Amaechi, Parveez Ahamed Abdul Azees, Sahar Mohseni, Maria Camila Restrepo-Ceron, Yuko Kataoka, Temitope Olabisi Omosebi, Kannan Kanthaiah
Publikováno v:
Dentistry Journal, Vol 12, Iss 9, p 290 (2024)
This study investigated the efficacy of Isomalt-containing toothpaste in preventing development of dental caries. Methods: Human dental enamel slabs were allocated to six groups (30/group) at random: De-ionized distilled water (DDW), and toothpaste c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4690d396b95419f95cde1e0a42d8fbd
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 112, Iss , Pp 105963- (2024)
Growing studies have shown the preventive effects of isomalt against metabolic diseases, nevertheless, its efficacy and action mechanisms on nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) remain unknown. Herein, isomalt supplementation significantly attenu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b51db70aa9a4ba49adc83af4d4d1b8b
Autor:
Elahe Dehghan, Behzad Mohammadi
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 1, Pp 17-30 (2023)
Introduction Sesame paste is a product that is obtained by mixing Ardeh obtained from peeling of Sesame seeds with sugar or other sweeteners and flavorants such as cardamom and vanilla. Each 100 grams of this nutritious product contains 558 kcal and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25a2eaefd5eb44c5b224c0eabe974d0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Goli, Morteza Heidarian
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 5, Pp 701-716 (2021)
Introduction: Lifestyle modifications related to change in the eating quality and quantity along with mental stress led to the prevalence of non-communicable diseases. Based on the consumer’s demand, food scientists are now focusing on developing s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe513722fa47421eba6fb60ca1e21578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 22, Iss 1 (2022)
The article examines the main trends in obtaining new types of confectionery products with a balanced composition and functional properties, the production of which is based on the use of a product of plant raw materials processing - carob. Studies o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37e8b6eb534f40e88b6dc555a7f4c060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leander Corrie, Jaskiran Kaur, Ankit Awasthi, Sukriti Vishwas, Monica Gulati, Sumant Saini, Bimlesh Kumar, Narendra Kumar Pandey, Gaurav Gupta, Harish Dureja, Dinesh Kumar Chellapan, Kamal Dua, Devesh Tewari, Sachin Kumar Singh
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 14, Iss 11, p 2395 (2022)
The study was initiated with two major purposes: investigating the role of isomalt (GIQ9) as a pharmaceutical carrier for solid self-nanoemulsifying drug delivery systems (S-SNEDDSs) and improving the oral bioavailability of lipophilic curcumin (CUN)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15a308f4f2284b3489f6722701576036