Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"irradiated food model"'
Autor:
Dusan Razem, Branka Katusin-Razem
The efficiency of some common antioxidants, alpha-tocopherol, butylated hydroxyanisole (BHA) and butylated hydroxytoluene (BHT), was studied relative to beta-carotene in a homogeneous solution and in a model system of an irradiated solid food. Relati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::31a6f0114e6c37997d714b0c48e05057
https://www.bib.irb.hr/321746
https://www.bib.irb.hr/321746
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The efficiency of some common antioxidants, alfa-tocopherol, butylated hydroxyanisole (BHA) and butylated hydroxytoluene (BHT), was studied relative to beta-carotene in a homogeneous solution and in a model system of an irradiated solid food. Relativ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c707b5a8c6aef269564272af66b37564
https://www.bib.irb.hr/464960
https://www.bib.irb.hr/464960
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.