Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"iron-tartrate complex"'
Autor:
Mathieu Cassien, Claudio Riponi, Nicolas Vidal, Antonio Castro Marín, Fabio Chinnici, Sophie Thétiot-Laurent, Marcel Culcasi, Pierre Stocker, Sylvia Pietri, Bertrand Robillard
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2021, ⟨10.1016/j.foodchem.2021.129222⟩
Food Chemistry, 2021, ⟨10.1016/j.foodchem.2021.129222⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2021, ⟨10.1016/j.foodchem.2021.129222⟩
Food Chemistry, 2021, ⟨10.1016/j.foodchem.2021.129222⟩
International audience; The reaction pathways were investigated by which a fungoid chitosan (CsG) may protect against photooxidative decay of model solutions and a sulphite-free white wine. Samples containing CsG were dark incubated for 2 days before
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7cdfeb446bef4f657cf51637754d4d5e
https://hdl.handle.net/11585/809901
https://hdl.handle.net/11585/809901
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.