Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"iron-rich fungus"'
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 35, Iss 1, Pp 58-65 (2015)
Food Science and Technology v.35 n.1 2015
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 35, Issue: 1, Pages: 58-65, Published: MAR 2015
Food Science and Technology v.35 n.1 2015
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 35, Issue: 1, Pages: 58-65, Published: MAR 2015
Iron is an essential element for nearly all living organisms, and its deficiency is the most common form of malnutrition in the world. The organic forms of trace elements are considered more bioavailable than the inorganic forms. Although Saccharomyc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.