Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"iodine carriers"'
Autor:
Agata Zaremba, Marzanna Hęś, Anna Jędrusek-Golińska, Monika Przeor, Krystyna Szymandera-Buszka
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2792 (2023)
This study aimed to investigate the use of selected pumpkin varieties as carriers of potassium iodide (KI) and potassium iodate (KIO3) at different concentrations (2.3, 0.23, and 0.023 mg/100 g). It was hypothesized that the concentrations and form o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83875fe9ebae42cfab189d5822bfaac9
Autor:
Agata Zaremba, Katarzyna Waszkowiak, Dominik Kmiecik, Anna Jędrusek-Golińska, Maciej Jarzębski, Krystyna Szymandera-Buszka
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 10, p 3351 (2022)
This study aimed to determine the use of selected vegetables (pumpkin, cauliflower, broccoli, carrot) as carriers of potassium iodide (KI) and potassium iodate (KIO3) by determining changes in iodine content under various conditions of impregnation a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac7e2e3b41224825b1b660cd513ce4ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katarzyna Waszkowiak, Agata Zaremba, Dominik Kmiecik, Anna Jedrusek-Golinska, Krystyna Eleonora Szymandera-Buszka, Maciej Jarzebski
Publikováno v:
Molecules; Volume 27; Issue 10; Pages: 3351
This study aimed to determine the use of selected vegetables (pumpkin, cauliflower, broccoli, carrot) as carriers of potassium iodide (KI) and potassium iodate (KIO3) by determining changes in iodine content under various conditions of impregnation a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.