Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "iodine carriers"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 6 of 6 pro vyhledávání: '"iodine carriers"'
1
Akademický článek
The Antioxidant Properties of Selected Varieties of Pumpkin Fortified with Iodine in the Form of Potassium Iodide and Potassium Iodate
Autor: Agata Zaremba, Marzanna Hęś, Anna Jędrusek-Golińska, Monika Przeor, Krystyna Szymandera-Buszka
Publikováno v: Foods, Vol 12, Iss 14, p 2792 (2023)
This study aimed to investigate the use of selected pumpkin varieties as carriers of potassium iodide (KI) and potassium iodate (KIO3) at different concentrations (2.3, 0.23, and 0.023 mg/100 g). It was hypothesized that the concentrations and form o
Externí odkaz: https://doaj.org/article/83875fe9ebae42cfab189d5822bfaac9
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
The Selection of the Optimal Impregnation Conditions of Vegetable Matrices with Iodine
Autor: Agata Zaremba, Katarzyna Waszkowiak, Dominik Kmiecik, Anna Jędrusek-Golińska, Maciej Jarzębski, Krystyna Szymandera-Buszka
Publikováno v: Molecules, Vol 27, Iss 10, p 3351 (2022)
This study aimed to determine the use of selected vegetables (pumpkin, cauliflower, broccoli, carrot) as carriers of potassium iodide (KI) and potassium iodate (KIO3) by determining changes in iodine content under various conditions of impregnation a
Externí odkaz: https://doaj.org/article/ac7e2e3b41224825b1b660cd513ce4ed
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
The Selection of the Optimal Impregnation Conditions of Vegetable Matrices with Iodine
Autor: Katarzyna Waszkowiak, Agata Zaremba, Dominik Kmiecik, Anna Jedrusek-Golinska, Krystyna Eleonora Szymandera-Buszka, Maciej Jarzebski
Publikováno v: Molecules; Volume 27; Issue 10; Pages: 3351
This study aimed to determine the use of selected vegetables (pumpkin, cauliflower, broccoli, carrot) as carriers of potassium iodide (KI) and potassium iodate (KIO3) by determining changes in iodine content under various conditions of impregnation a
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0724b1114ed18aa6d1276b5052925384
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35630828
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 10 Akademické články
  • 7 fortification
  • 7 vegetables
  • 5 iodine
  • 4 minerals
  • 3 food fortification
  • 3 oxidative stability
  • 3 pumpkin
  • 3 storage
  • 2 biofortification
  • 2 meat product
  • 2 organic chemistry
  • 2 soy protein isolate
  • 2 stability
  • 1 analytical chemistry
  • 1 challenges
  • 1 chemical technology
  • 1 chemistry (miscellaneous)
  • 1 cucurbita-moschata
  • 1 deficiency disorders
  • 1 drug discovery
  • 1 health
  • 1 iodine retention
  • 1 molecular medicine
  • 1 nutrition
  • 1 oxidation
  • 1 pharmaceutical science
  • 1 physical and theoretical chemistry
  • 1 potassium iodide
  • 1 potassium-iodide
  • 1 programs
  • 1 qd241-441
  • 1 reproducibility of results
  • 1 salts
  • 1 temperature
  • 1 tissue
  • 1 tp1-1185
  • 4 mdpi
  • 3 mdpi ag
  • 1 elsevier sci ltd
  • 1 multidisciplinary digital publishing institute (mdpi)
  • 3 foods
  • 3 molecules
  • 2 meat science
  • 1 foods basel switzerland
  • 1 molecules (basel, switzerland)
  • 1 molecules basel switzerland
  • 3 Science Citation Index Expanded
  • 3 Scopus®
  • 2 MEDLINE
  • 2 Directory of Open Access Journals
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......