Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"intraspecific classification"'
Autor:
О. A. Lyapunova
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 25, Iss 3, Pp 260-268 (2021)
The Department of Wheat Genetic Resources of the All-Russian Research Institute of Plant Genetic Resources (VIR) had developed and published in 1979 a classification of the genus Triticum L., which is based on the genomic composition of species and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd3a198c99a545dd824fcebea62df643
Autor:
Paweł J. Domagała, Jerzy A. Lis
Publikováno v:
Insects, Vol 13, Iss 8, p 752 (2022)
The Old World swallowtail Papilio machaon Linnaeus, 1758 is one of the most well-known and most characteristic members of the family Papilionidae. Over the past two centuries, the butterfly has been the subject of many studies. P. machaon is characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e04d0ba49ecb42708efbcfeff39e457d
Autor:
O. A. Lyapunova
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 21, Iss 2, Pp 152-157 (2017)
The Wheat Genetic Resources Department of VIR treats Triticum durum Desf. as a separate species. It contains 2 subspecies: subsp. durum and subsp. horanicum. Subsp. horanicum Vav. shows the highest spike density. Subsp. durum – the durum wheat prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99610efe72274d219fcb7aa035270a6c
Autor:
Jerzy Lis, Paweł Domagała
Publikováno v:
Insects; Volume 13; Issue 8; Pages: 752
The Old World swallowtail Papilio machaon Linnaeus, 1758 is one of the most well-known and most characteristic members of the family Papilionidae. Over the past two centuries, the butterfly has been the subject of many studies. P. machaon is characte
Autor:
K R M Swamy
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 12, Iss 1 (2017)
The non-dessert or culinary forms of C. melo are a distinct group distributed and adapted well essentially under humid tropics of Southern India. Culinary cucumber or vegetable cucumber (Cucumis melo subsp. agrestis var. conomon) belongs to the famil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6efbc63abeb4651858a2772ee0bf6d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
О. A. Lyapunova
Publikováno v:
Vavilov Journal of Genetics and Breeding
Vavilovskij Žurnal Genetiki i Selekcii, Vol 25, Iss 3, Pp 260-268 (2021)
Vavilovskij Žurnal Genetiki i Selekcii, Vol 25, Iss 3, Pp 260-268 (2021)
The Department of Wheat Genetic Resources of the All-Russian Research Institute of Plant Genetic Resources (VIR) had developed and published in 1979 a classification of the genus Triticum L., which is based on the genomic composition of species and t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Swamy, K R M
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences
The non-dessert or culinary forms of C. melo are a distinct group distributed and adapted well essentially under humid tropics of Southern India. Culinary cucumber or vegetable cucumber (Cucumis melo subsp. agrestis var. conomon) belongs to the famil
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.