Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"intramuscular lipid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 5, Pp 990-997 (2018)
Mechanisms responsible for excellent marbling in Japanese black cattle, Wagyu, remain to be established. Because both muscle cells and intramuscular adipocytes are developed from mesenchymal progenitor cells during early muscle development, we hypoth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1e54fd31f514023b1c24268cfe66109
Autor:
Yaolu Zhao, Elke Albrecht, Quentin L. Sciascia, Zeyang Li, Solvig Görs, Johannes Schregel, Cornelia C. Metges, Steffen Maak
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 11, p 1976 (2020)
Adapted nutrition can improve the growth of low birth weight (LBW) piglets. Since maternal milk is thought to provide insufficient glutamine (Gln) for LBW piglets, the current study investigated the influence of Gln supplementation during the early s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50efea9e995e40c18fe92bdfd8a05ae3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hiroshi Shibata, Yuta Otsuka, Noriyuki Kanzaki, Tomoko Funakoshi, Shuichi Machida, Takayuki Izumo
Publikováno v:
Biochemistry and Biophysics Reports
Biochemistry and Biophysics Reports, Vol 13, Iss, Pp 39-44 (2018)
Biochemistry and Biophysics Reports, Vol 13, Iss, Pp 39-44 (2018)
Muscle satellite cells are committed myogenic progenitors capable of contributing to myogenesis to maintain adult muscle mass and function. Several experiments have demonstrated that muscle satellite cells can differentiate into adipocytes in vitro,
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
The influence of three cooking methods (stewing, microwaving and Aluminium (Al) foil-baking) was evaluated on the content of intramuscular lipid and the composition of intramuscular fatty acids of Hyla rabbit. The percentage of intramuscular lipid in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.