Zobrazeno 1 - 10
of 451
pro vyhledávání: '"intramuscular connective tissue"'
Autor:
Hoshizora Ichinose, Fumiko Tanaka, Takaki Yamagishi, Natsuki Sado, Hiroto Shiotani, Pavlos E. Evangelidis, Munekazu Naito, Shigenobu Shibata, Yasuo Kawakami
Publikováno v:
Experimental Gerontology, Vol 196, Iss , Pp 112574- (2024)
Purpose: Muscle quality is explained by the ratio between muscle size and strength. Conventionally, muscle size is evaluated without considering the composition of contractile and non-contractile tissues in muscle, hence the influence of non-contract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9be22373f2e849848350a51366bd81f9
Autor:
Sophie C. Rosahl, Philipp Rauschendorfer, Lukas Arndt, Thomas Voigtmann, Uwe Mittag, Jörn Rittweger
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract This study aimed to validate the concept of spatial gain sonography for quantifying texture-related echo intensity in B-mode ultrasound of skeletal muscle. Fifty-one bovine muscles were scanned postmortem using B-mode ultrasonography at vary
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8425ed2e69e349b882bac7607c047035
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 507 (2024)
This study aimed to investigate the effect of wooden breast (WB) myopathy on chemical composition, meat quality attributes and physiochemical characteristics of intramuscular connective tissue (IMCT) of broiler pectoralis major (PM) muscle. Thirty-si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f8a38abefe44660bd56ae1729ac8217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3517 (2023)
To investigate the possible degradation of the intramuscular connective tissue (IMCT) with cathepsin L, isolated IMCTs were incubated with purified cathepsin L in vitro. Here, we prepared purified cathepsin L from bovine pancreas by using DEAE Sephac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db9383e84fb447cf94661a8f94d915e0
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1530 (2023)
A recently identified broiler myopathy known as wooden breast (WB) is predominantly found in the pectoralis major muscle of fast-growing broiler hybrids and is causing significant losses to the poultry industry. The aim of this study was to investiga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7dfc9b384d243a6b68078d1b06adcba
Autor:
Xige He, Qiong Wu, Wenjun Xue, Rihan Wu, Yajuan Huang, Lu Chen, Yunfei Han, Jindi Wu, Gerelt Borjigin, Rina Sha
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 3, p 395 (2023)
Intramuscular connective tissue (IMCT) collagen is an important factor in meat quality. This study analyzed the characteristics of type I and III collagen in the IMCT of the semitendinosus (SD) and longissimus dorsi (LD) of Wuzhumuqin sheep at differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d3b037be254d7aaaeb4d51225750aa