Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"intestinal cell line"'
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 66, Iss 1, Pp 33-41 (2022)
The aim of this study is to reveal the potentially protective role of ethanolic extract of agrimony (Agrimonia eupatoria L.) against the cytotoxic effect of bisphenol A (BPA) in vitro, using an intestinal porcine epithelial cell line (IPEC-1). The ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8916147344464ff9b6d82759790103a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 11, p 1826 (2021)
The biological activities of curcumin in humans, including its antioxidative and anti-inflammatory functions, are limited by its naturally low bioavailability. Different formulation strategies have been developed, but the uptake of curcumin from thes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b59b5d958a942fb8b64a7833c65a9c4
Autor:
Ferreira, Alice Maria Fernandes, Almeida, Carina, Silva, Daniela, Rodrigues, M. Elisa, Henriques, Mariana, Azeredo, Joana, Silva, Sónia Carina, Araújo, Daniela Eira, Mil-Homens, Dalila, Oliveira, Ana C. A.
Enterotoxigenic Escherichia coli (ETEC) colonizes the intestine of young pigs causing severe diarrhoea and consequently bringing high producing costs. The rise of antibiotic selective pressure together with on-going limitation on their use demands ne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::fb80bf8510984bd8c5115f27db8ae118
https://hdl.handle.net/1822/79489
https://hdl.handle.net/1822/79489
Publikováno v:
Antioxidants
Antioxidants, Vol 10, Iss 1826, p 1826 (2021)
Volume 10
Issue 11
Antioxidants, Vol 10, Iss 1826, p 1826 (2021)
Volume 10
Issue 11
The biological activities of curcumin in humans, including its antioxidative and anti-inflammatory functions, are limited by its naturally low bioavailability. Different formulation strategies have been developed, but the uptake of curcumin from thes
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Imperio M 1, 3, Brunetti G 2, Gigante I 2, Serio F 1, Santamaria P 3, Cardinali A 1, Colucci S 2, Minervini F1
Publikováno v:
In vitro cellular & developmental biology. Animal
(2016). doi:10.1007/s11626-016-0100-7
info:cnr-pdr/source/autori:D'Imperio M 1,3, Brunetti G 2, Gigante I 2, Serio F 1, Santamaria P 3, Cardinali A 1, Colucci S 2, Minervini F1/titolo:Integrated in vitro approaches to assess the bioaccessibility and bioavailability of silicon-biofortified leafy vegetables and preliminary effects on bone./doi:10.1007%2Fs11626-016-0100-7/rivista:In vitro cellular & developmental biology. Animal (Print)/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
(2016). doi:10.1007/s11626-016-0100-7
info:cnr-pdr/source/autori:D'Imperio M 1,3, Brunetti G 2, Gigante I 2, Serio F 1, Santamaria P 3, Cardinali A 1, Colucci S 2, Minervini F1/titolo:Integrated in vitro approaches to assess the bioaccessibility and bioavailability of silicon-biofortified leafy vegetables and preliminary effects on bone./doi:10.1007%2Fs11626-016-0100-7/rivista:In vitro cellular & developmental biology. Animal (Print)/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Food industries are increasingly oriented toward new foods to improve nutritional status and/or to combat nutritional deficiency diseases. In this context, silicon biofortification could be an innovative tool for obtaining new foods with possible pos