Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"interstrain difference"'
Publikováno v:
Frontiers in Cell and Developmental Biology, Vol 11 (2023)
A red tide occurs when cell densities of autotrophic microalgae and some heterotrophic protists increase dramatically and thereby change the color of the sea. Red tides sometimes have negative impacts on human activities, such as fisheries and touris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fc6bfc8e35a4e3d9dd3cb58029b8429
Autor:
Ye Li, Joelle K. Salazar, Yingshu He, Prerak Desai, Steffen Porwollik, Weiping Chu, Palma-Salgado Sindy Paola, Mary Lou Tortorello, Oscar Juarez, Hao Feng, Michael McClelland, Wei Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Salmonella enterica subspecies I (ssp 1) is the leading cause of hospitalizations and deaths due to known bacterial foodborne pathogens in the United States and is frequently implicated in foodborne disease outbreaks associated with spices and nuts.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f327da63fa340618ff3d5ba45800fe3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weiping Chu, Steffen Porwollik, Wei Zhang, Mary Lou Tortorello, Joelle K. Salazar, Yingshu He, Michael McClelland, Prerak T. Desai, Hao Feng, Palma-Salgado Sindy Paola, Oscar Juárez, Ye Li
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Salmonella enterica subspecies I (ssp 1) is the leading cause of hospitalizations and deaths due to known bacterial foodborne pathogens in the United States and is frequently implicated in foodborne disease outbreaks associated with spices and nuts.
Autor:
Ye, Li, Joelle K, Salazar, Yingshu, He, Prerak, Desai, Steffen, Porwollik, Weiping, Chu, Palma-Salgado Sindy, Paola, Mary Lou, Tortorello, Oscar, Juarez, Hao, Feng, Michael, McClelland, Wei, Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Salmonella enterica subspecies I (ssp 1) is the leading cause of hospitalizations and deaths due to known bacterial foodborne pathogens in the United States and is frequently implicated in foodborne disease outbreaks associated with spices and nuts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.