Zobrazeno 1 - 10
of 434
pro vyhledávání: '"internal browning"'
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 10, Iss 11, p 794 (2024)
Endophytic fungi are commonly used to control plant diseases, overcoming the drawbacks of chemical agents. The internal browning (IB) of postharvest pineapple fruit, a physiological disease, leads to quality losses and limits industrial development.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/991fe6cd45fc46b48e7f4dfca97a87d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e16258- (2023)
Pineapple is ranked sixth in terms of global fruit production and the most traded tropical fruit worldwide. Internal browning (IB), a physiological disorder of pineapple fruit after harvest, limits the export and industry development of pineapple. Ev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35c423665b3541d4834e042f8ed4dd23
Autor:
Satish Kumar, Cecilia H. Deng, Claire Molloy, Chris Kirk, Blue Plunkett, Kui Lin-Wang, Andrew Allan, Richard Espley
Publikováno v:
Fruit Research, Vol 2, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
The genetic link between apple red flesh (RF) coloration and the internal flesh browning disorder (FBD) is a major challenge when breeding high fruit quality RF apple cultivars. A genome-wide association study (GWAS) was conducted in a population of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fc103eecba143d483e14baf7d4482dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Susan Lurie
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Peaches and nectarines are temperate climate stone fruits, which should be stored at 0°C to prevent the ripening of these climacteric fruits. However, if stored for too long or if stored at a higher temperature (4 or 5°C), they develop chilling inj
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddc48af0288d41afa3c64d86c3c518ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ho-Jin Seo, Janghoon Song
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 8, p 944 (2023)
Internal browning caused by prolonged cold storage poses a significant challenge to the visual appearance and flavor of Asian pears, which are economically valuable and a primary fruit exported from Korea. To address this issue, we established a cost
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3445935f734a44c58fbd25d62aca64a8