Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"intermittent frying"'
Autor:
Siti Nur Syahirah Ahmad, Azmil Haizam Ahmad Tarmizi, Raznim Arni Abd Razak, Selamat Jinap, Saparin Norliza, Rabiha Sulaiman, Maimunah Sanny
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 257 (2021)
This study aims to investigate the effect of different vegetable oils and frying cycles on acrylamide formation during the intermittent frying of beef nuggets. Different vegetable oils, palm olein (PO), red palm olein (RPO), sunflower oil (SFO), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0691100cbd0044999948c7250d3852d0
Autor:
Azmil Haizam Ahmad Tarmizi, Raznim Arni Abd Razak, Abdul Niefaizal Abdul Hammid, Ainie Kuntom
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 12, p 2332 (2019)
Issues on 3-monochloropropane-diol-1,2-diol (MCPD) esters and glycidyl esters in refined oil have gained much attention when these heat-induced contaminants are associated with health implications. Oil that undergoes the frying process could influenc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/587d3a0446894dfcaa883211d624c801
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raznim Arni Abd Razak, Azmil Haizam Ahmad Tarmizi, Ainie Kuntom, Abdul Niefaizal Abdul Hammid
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 12, p 2332 (2019)
Molecules
Volume 24
Issue 12
Molecules
Volume 24
Issue 12
Issues on 3-monochloropropane-diol-1,2-diol (MCPD) esters and glycidyl esters in refined oil have gained much attention when these heat-induced contaminants are associated with health implications. Oil that undergoes the frying process could influenc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.