Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"interactions assessment"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandra Durazzo, Massimo Lucarini, Ettore Novellino, Eliana B Souto, Patricia Daliu, Antonello Santini
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 1, p 38 (2018)
The main features of the okra, Abelmoschus esculentus (L.), are highlighted. The evaluation of interactions between biologically active compounds and other components of the food matrix can be considered as the first action in the investigation of po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5d0cd654a4e4004bfeb155017cd5701
Publikováno v:
Journal of Health Science and Medical Research (JHSMR), Vol 23, Iss 4, Pp 229-240 (2005)
A descriptive was conducted study to assess non-compliance with drug therapy regimens, adverse drug reactions and drug interactions in patients with cardiovascular diseases, and to determine the prevalence of drug-related admissions and the incidence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65e3a1ae7152434b8f962170f077060e
Autor:
Massimo Lucarini, Ettore Novellino, Patricia Daliu, Antonello Santini, Eliana B. Souto, Alessandra Durazzo
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 1, p 38 (2018)
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Molecules
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Molecules
The main features of the okra, Abelmoschus esculentus (L.), are highlighted. The evaluation of interactions between biologically active compounds and other components of the food matrix can be considered as the first action in the investigation of po
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durazzo A; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina 546, 00178 Rome, Italy. alessandra.durazzo@crea.gov.it., Lucarini M; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina 546, 00178 Rome, Italy. massimo.lucarini@crea.gov.it., Novellino E; Department of Pharmacy, University of Napoli Federico II, Via D. Montesano 49, 80131 Napoli, Italy. ettore.novellino@unina.it., Souto EB; Department of Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of Coimbra, Coimbra, Portugal. souto.eliana@gmail.com.; CEB-Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal. souto.eliana@gmail.com., Daliu P; Department of Pharmacy, University of Napoli Federico II, Via D. Montesano 49, 80131 Napoli, Italy. patricia.daliu@unina.it., Santini A; Department of Pharmacy, University of Napoli Federico II, Via D. Montesano 49, 80131 Napoli, Italy. asantini@unina.it.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2018 Dec 21; Vol. 24 (1). Date of Electronic Publication: 2018 Dec 21.