Zobrazeno 1 - 10
of 959
pro vyhledávání: '"interaction force"'
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 28, Iss 6, Pp 101930- (2024)
This study employs the grand canonical ensemble Monte Carlo (GCMC) method to investigate the effect of small-molecule organic matter on methane adsorption in anthracite. Specifically, the adsorption characteristics of methane in anthracite are analyz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ee990f7268840919c8822f4e649a393
Autor:
Noparast, Soheyl
Ultrasound directed self-assembly (DSA) utilizes the acoustic radiation force associated with a standing ultrasound wave field to organize particles dispersed in a fluid medium into specific patterns. The ability to tailor the organization and packin
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10919/119275
NP-MBO: A newton predictor-based momentum observer for interaction force estimation of legged robots
Publikováno v:
Biomimetic Intelligence and Robotics, Vol 4, Iss 2, Pp 100160- (2024)
Swift perception of interaction forces is a crucial skill required for legged robots to ensure safe human–robot interaction and dynamic contact management. Proprioceptive-based interactive force is widely applied due to its outstanding cross-platfo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81d195b127354bf1b2b15409a3379de0
Publikováno v:
Meitan xuebao, Vol 48, Iss 11, Pp 4171-4182 (2023)
Mineral surface roughness is an important factor affecting flotation efficiency. Surface roughness can affect the hydrophobicity of minerals, the adsorption of reagents, and the rupture of liquid films between particles and bubbles, resulting in a si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3af3635e45c649f3a5acfa3e5b7fe1df
Autor:
Peipei Wu, Mengyuan Guo, Pengjie Wang, Yi Wang, Ke Fan, Hui Zhou, Wentao Qian, Hongliang Li, Menghui Wang, Xiaojun Wei, Fazheng Ren, Jie Luo
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1236 (2024)
To investigate the gelation process of direct ultra-high-temperature (UHT) milk, a pilot-scale steam infusion heat treatment was used to process milk samples over a wide temperature of 142–157 °C for 0.116–6 s, followed by storage at 4 °C, 25
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38f60daa70d9417fae168c4fe16f395b
Publikováno v:
Global Ecology and Conservation, Vol 46, Iss , Pp e02618- (2023)
In large urban agglomerations with fragmented landscapes, the relationship between habitat quality driving mechanisms and county ecological network weights has not yet been revealed. This study investigated the metropolitan area of Changsha-Zhuzhou-X
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b28fcebab1784c4687f5410ba17d736f
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 294 (2024)
This study aimed to explore the potential of umami peptides for lowering blood glucose. Molecular docking results showed that the peptides LADW and EEAEGT bound to the active amino acid residues of α-glucosidase via hydrogen bonds and Van der Waals
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d3c8ae3b51b4c82b8240d1d446dfa84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.