Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"intake amount"'
Publikováno v:
BMC Women's Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Prehypertension is one of the common disorders during pregnancy. Reducing salt intake is among the best cost-effective interventions to reduce the risk of hypertension. The present study aimed to explore the effect of an education
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8164d352ef94095b32510d3aadb6a24
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 3, Pp 148-154 (2024)
In this paper, the contents of 12 mineral elements in 100 samples of four types of takeaway fast food, including porridge and noodles, special snacks, Chinese fast food and Western fast food, sold in Beijing were analyzed by ICP-MS, and the RNI and U
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6bdf16e8cb845dd95523229383dbd68
Autor:
Dong-seok Lee, Soon-kak Kwon
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 7, p 2044 (2024)
In this paper, we propose an amount estimation method for food intake based on both color and depth images. Two pairs of color and depth images are captured pre- and post-meals. The pre- and post-meal color images are employed to detect food types an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c57d0dcbfdc2499296025753d763cf28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 9, p 5742 (2023)
This paper proposes a method to classify food types and to estimate meal intake amounts in pre- and post-meal images through a deep learning object detection network. The food types and the food regions are detected through Mask R-CNN. In order to ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c57bede23aa641ad9b2d91a8f4f5b988
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 23
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 8813, p 8813 (2020)
Volume 17
Issue 23
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 8813, p 8813 (2020)
Water is a critical nutrient that is important for the maintenance of the physiological function of the human body. This article aimed to investigate the effects of the amount and frequency of fluid intake on cognitive performance and mood. A double-