Zobrazeno 1 - 10
of 41 398
pro vyhledávání: '"insect proteins"'
Autor:
Tarahi M; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran., Aghababaei F; Aora Health, Calle Via de los Poblados, 17, 28033, Madrid, Spain., McClements DJ; Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, United States., Pignitter M; Institute of Physiological Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Vienna, Vienna 1090, Austria., Hadidi M; Institute of Physiological Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Vienna, Vienna 1090, Austria. Electronic address: milad.hadidi@gmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2025 Feb 15; Vol. 465 (Pt 1), pp. 142113. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 19.
Autor:
Becker, Gal, Janssen, Jerome Nicolas, Kalev-Altman, Rotem, Meilich, Dana, Shitrit, Astar, Penn, Svetlana, Reifen, Ram, Ornan, Efrat Monsonego
By 2050, the global population will exceed 9 billion, demanding a 70% increase in food production. Animal proteins alone may not suffice and contribute to global warming. Alternative proteins such as legumes, algae, and insects are being explored, bu
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.21087
Autor:
Yang J; School of Environment and Resources, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China.; Chongqing Engineering Research Center for Processing & Storage of Distinct Agricultural Products, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China.; School of Food Nutrition and Health (Hotpot) Modern Industry, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China., Zhou S; School of Environment and Resources, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China., Kuang H; School of Environment and Resources, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China., Tang C; School of Environment and Resources, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China.; Chongqing Engineering Research Center for Processing & Storage of Distinct Agricultural Products, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China.; School of Food Nutrition and Health (Hotpot) Modern Industry, Chongqing Technology and Business University, Chongqing, China., Song J; College of Food Science, Southwest University, Chongqing, China.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024; Vol. 64 (28), pp. 10361-10383. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 21.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nature biotechnology [Nat Biotechnol] 2023 Aug; Vol. 41 (8), pp. 1038-1040.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.