Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"inoculum level"'
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 12, Pp 2303-2307 (2021)
This study was conducted to investigate the effects of Aspergillus niger strain and inoculum level on the nutritional composition of olive leaves. The experiment had a 2×3 factorial arrangement of treatments with two A. niger strains (ATCC 200345 [A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a63101bce73c4b82a35fca0ed5c685ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 11, Iss 3, Pp 1623-1631 (2017)
The present investigation was conducted with the objective to explore the production of wine from Jamun fruit by manipulating the fermentation variables. During study three different wine yeasts strains viz. Sachharomyces cerevisiae 3304, 4787 and 36
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/087b18b5dffe4916b5d4b00390cf907e
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica, Vol 113, Iss 2 (2019)
Two pot experiments were conducted to determine the growth response of papaya, ‘Solo’ and H. indicus reproduction in relation to different levels of nematode inocula (0, 1000, 2000, 4000, 8000 and 12000 nematode/pot) and impact of some commercial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06c1e458c2be445a9d677641bfb75077
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 4, Iss 6, Pp 508-514 (2016)
Quality of plain set yoghurt was investigated by varying levels of ultrafiltration concentration of cow skim milk (1-without ultrafiltration, 1.5 and 2 folds) and inoculum (2, 2.5 and 3%) of yoghurt culture (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d54950c1f02e421584629e73cc9e2cdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Zameer Kayani, Tariq Mukhtar
Publikováno v:
Bragantia, Volume: 79, Issue: 1, Pages: 83-93, Published: 13 MAR 2020
Bragantia v.79 n.1 2020
Bragantia
Instituto Agronômico de Campinas (IAC)
instacron:IAC
Bragantia, Vol 79, Iss 1, Pp 83-93 (2020)
Bragantia v.79 n.1 2020
Bragantia
Instituto Agronômico de Campinas (IAC)
instacron:IAC
Bragantia, Vol 79, Iss 1, Pp 83-93 (2020)
In the present study, the damaging effects of six inoculum densities of Meloidogyne incognita were compared on a resistant (Long Green) and a highly susceptible (Mirage) cultivar of cucumber. All the inoculum densities of M. incognita resulted in sig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d00fb143c5f94fa087f1e9b0e61f18d7
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0006-87052020000100083&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0006-87052020000100083&lng=en&tlng=en