Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"inoculated fermentation"'
Autor:
Hongmei YIN, Haoran CHEN, Ziran YIN, Zhenyi TANG, Jinxiu ZENG, Xiaodan SHI, Lu ZHANG, Zongcai TU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 56-65 (2024)
Objective: To provide theoretical basis and basic research data for the technological development of inoculated Chinese traditional fermented fish, Mei yu, the effects of inoculated fermentation with Lactobacillus sake JXNU1-3 on the quality of Mei y
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1cbbc26eb0e4fe5b6a5182ca6083b78
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 116-124 (2024)
In this study, we aimed to investigated the effect of mixed cultures on improving the physiochemical properties, flavor and antioxidant activity of peptides of fermented mutton sausage. The physicochemical indexes such as pH, color and texture, as we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c08fcc9228804a5c874062f7cbe14987
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 102-109 (2024)
In order to study the effects of different lactic acid bacteria on the quality of pickled radish, pickled radish was prepared with Leuconostoc mesenteroides AP7, Lactiplantibacillus pentosus LP10 and AP7-LP10 combination. The changes in physicochemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c64e824fbdd4c36ad71ac869d5c6f0f
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 116-124 (2024)
In order to investigate the effect of inoculated fermentation with different Aspergillus strains on the umami taste of Liuyang Douchi, the differences in the umami taste and protein degradation of Liuyang Douchi fermented naturally (NF) or by four do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83a6c0996ff84dbfa4c422fa53d4fa08
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3175 (2024)
Rice-flavor baijiu is a distilled Chinese spirit prepared from Xiaoqu culture. However, its dull taste may be a market limitation. In order to enhance the flavor profile of rice-flavor baijiu, two ester-producing yeast strains (Saccharomyces cerevisi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/341ddd5f8bb048cda0461f30bfe71690
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1813 (2024)
Fermented vegetable products play a significant role in various cuisines, and understanding the fermentation dynamics of lactic acid bacteria (LAB) strains is essential for optimizing their production and quality. Here, we sought to investigate the f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27a258aa61874fbb89c2808365886691
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 3, Pp 172-182 (2023)
In order to improve the quality of pickled radish, Lactobacillus plantarum and Leuconostoc mesenteroides were mixedly used as fermentation strains. The nitrite content, pH value, total acid content, total sugar content, texture character-istics and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/857efcf927da4b2b880a3b8627889db8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.