Zobrazeno 1 - 10
of 4 511
pro vyhledávání: '"inhibition mode"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 4, Iss 4, Pp 2058-2069 (2023)
Abstract The α‐amylase inhibition and binding behaviors of shikimic acid and its structural analogues were studied. Uncompetitive inhibition characteristic of shikimic acid was identified through several linear transformation equations of enzymati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9c1e3d071db421c8b10df5b638d5042
Autor:
Bai, Fangting, Wang, Yueyi, Zhang, Shanbo, Wang, Yutang, Zhang, Jifan, Cao, Junwei, Sun, Lijun
Publikováno v:
In LWT November 2020 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 35, Iss 1, Pp 880-894 (2021)
The study was focussed on the inhibitory mechanism associated with the ability of an endophytic bacterium - Bacillus altitudinis Q7, obtained from Ginkgo biloba, to inhibit the growth of Alternaria alternata in vitro. A fungus, identified as Alternar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f16a7735d784c9f910d35b85c7be0dc
Autor:
Sun, Mingqi1 (AUTHOR), Ye, Shuhong1 (AUTHOR), Xu, Zhichao1 (AUTHOR), Wan, Lu1 (AUTHOR), Zhao, Yuguang1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 2021, Vol. 35 Issue 1, p880-894. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In BioMedicine December 2012 2(4):130-136