Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"infrared spectrometry method"'
Autor:
Nataša Pintić Pukec, Franjo Poljak, Ana Dakić, Danijela Stručić, Davorka Blažek, Vinko Pintić
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 3, Pp 232-236 (2009)
Two analytical methods were used for determination of the freezing point on identical test raw milk samples. The aim of this research was to investigate possibility of usage infrared spectrometry method, with MilcoScan FT 6000 milk analyzer for deter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3916c9f5666f4ebcbc8a147dfa56c125
Autor:
Nataša Pintić Pukec, Franjo Poljak, Ana Dakić, Danijela Stručić, Davorka Blažek, Vinko Pintić
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 3, Pp 232-236 (2009)
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 59
Issue 3
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 59
Issue 3
Provedeno je određivanje točke ledišta kravljeg mlijeka dvjema metodama, u istim uzorcima mlijeka. Svrha istraživanja bila je istražiti mogućnost primjene metode infracrvene spektrometrije uspoređujući vrijednosti točke ledišta mlijeka na i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.