Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"infrared spectral analysis"'
Autor:
Jingwen Zhu, Guozhi Ji, Bingyu Chen, Bangyu Yan, Feiyue Ren, Ning Li, Xuchun Zhu, Shan He, Zhishen Mu, Hongzhi Liu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Pea (Pisum sativum L.) is a nutrient-dense legume whose nutritional indicators influence its functional qualities. Traditional methods to identify these components and examine the relationships between their contents could be more laborious, hinderin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb8dcafcba4246698fa266eb8479ca13
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 22, p 10655 (2024)
This article studies the electrohydrodynamic drying of ginger. In this work, drying experiments were performed in an electrohydrodynamic drying (EHD) system at various AC voltages (0 kV (control), 15 kV, 20 kV, 25 kV, and 30 kV). The drying propertie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/294f28c757004f4595b37943d0c1e045
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
IntroductionThe stability of exposed slopes is prone to natural disasters, seriously threatening socio-economic and human security. Through years of exploration and research, we proposed an active permanent greening (APG) method based on patented min
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e09512f0c744f37acceabc8712afd91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali A. Jazie
Publikováno v:
ARO-The Scientific Journal of Koya University, Vol 5, Iss 2, Pp 49-54 (2017)
Density, viscosity, and surface tension for the DBSA-Acetone system at the temperatures (293.15, 298.15, 301.15 K) have been investigated experimentally. Excess molar volume, viscosity deviation, surface tension deviation, and molar excess Gibbs free
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a21118a764b44d39b823a7e52c92411