Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"infrared reflection spectroscopy"'
Autor:
L Khomenkova, O Marchylo, Yu Polishchuk, S Ponomaryov, O Isaieva, I Vorona, L Melnichuk, X Portier, O Melnichuk, N Korsunska
Publikováno v:
Materials Research Express, Vol 11, Iss 6, p 065005 (2024)
Undoped, Cu and/or Y doped ZrO _2 nanopowders were synthesized with Zr, Y, and Cu nitrates using a co-precipitation approach. Their structural and optical properties were examined regarding dopant content (0.1–8.0 mol.% of CuO and 3–15 mol.% of Y
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/046664b591654128a2c37ede9ae1bb94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zijun Ye, Yu Jiang, Minmin Mao, Zhiyu Xiu, Mengjiao Chi, Guofa Wu, Bing Liu, Dawei Wang, Bin Yang, Kaixin Song
Publikováno v:
Crystals, Vol 12, Iss 11, p 1608 (2022)
In this work, Y2.95R0.05MgAl3SiO12 (R = Yb, Y, Dy, Eu, Sm) microwave single-phase dielectric ceramics were successfully prepared via a conventional ceramic sintering technology by doping a series of rare earth elements (Yb, Y, Dy, Eu, Sm) with differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/697abc4b03ea4f7c82fcb1060cc2c34a
Autor:
Svitlana Litvynchuk, Oleg Galenko, Alessio Cavicchi, Costanza Ceccanti, Chiara Mignani, Lucia Guidi, Anastasiia Shevchenko
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 20, p 2762 (2022)
Pumpkin seed flour is a promising raw material for use in the technology of various bakery products. It has a high biological value and valuable amino acid profile. During the technological process of making bread, there are conformational changes in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01859428e32d49b29ae8f49a08646f11
Publikováno v:
Energies, Vol 15, Iss 12, p 4189 (2022)
For the study of coal and gangue identification using near-infrared reflection spectroscopy, samples of anthracite coal and gangue with similar appearances were collected, and different dust concentrations (200 ug/m3, 500 ug/m3 and 800 ug/m3), detect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eea46e9321d443b889b49e30294f822f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.