Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"infrared fingerprinting"'
Autor:
Mustofa Ahda, Irwandi Jaswir, Alfi Khatib, Qamar Uddin Ahmed, Nurkhasanah Mahfudh, Yunita Dewi Ardini, Abdul Rohman
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 2025-2038 (2023)
ABSTRACTOrthosiphon stamineus Benth (O. stamineus) leaves are herb plant parts that can act as an antioxidant and α-glucosidase inhibitor. Finding the best O. stamineus extract that serves as an antioxidant and α-glucosidase inhibitory agent is an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ab12869e63749c9bad621196bb021ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods. 11:3379
Food fraud, corresponding to any intentional action to deceive purchasers and gain an undue economical advantage, is estimated to result in a 10 to 65 billion US dollars/year economical cost worldwide. Dairy products, such as cheese, in particular ch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.