Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"informed conditions"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 479 (2024)
As a source of protein and other nutrients for a growing population, edible insect production offers environmental and sustainability advantages over traditional meat production. Although around 2 billion people consume insects worldwide, Western con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c6f7fec059441f2ab9feae068b4fdfa
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 60, Iss 1, Pp 72-78 (2020)
Reducing the salt, sugar and fat content of food is recognised worldwide as one of the strategies available for reducing the incidence of obesity and non-communicable diseases. The food industry has a major influence on achieving these goals by prese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3b1828b51204c6baab140fdd4a7d6e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 60, Iss 1, Pp 72-78 (2020)
Slovenian Journal of Public Health
Slovenian Journal of Public Health
Reducing the salt, sugar and fat content of food is recognised worldwide as one of the strategies available for reducing the incidence of obesity and non-communicable diseases. The food industry has a major influence on achieving these goals by prese
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.