Zobrazeno 1 - 10
of 1 425
pro vyhledávání: '"infant formula powder"'
Autor:
Jia, Hong-Xin1,2,3 (AUTHOR), Qu, Ye-Zhi1,2,3 (AUTHOR), Chen, Wen-Liang (AUTHOR), Su, Mi-Ya1,2,3 (AUTHOR) sumiyagm@126.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-8. 8p.
Autor:
Jia, Hong-Xin1,2,3 (AUTHOR), Liu, Hai-An1,2,3 (AUTHOR), Su, Mi-Ya1,2,3 (AUTHOR) sumiyagm@126.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Our objective was to assess the impact of fortified high-dose docosahexaenoic acid (DHA) and arachidonic acid (ARA) in infant formula powders (IFs) on stability. We compared and evaluated the stability of IFs containing high and low doses of DHA and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b4cd105676c4b93b00a88746812c4ad
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
To investigate the effect of adding high-dose docosahexaenoic acid (DHA) and arachidonic acid (ARA) on the stability of infant formula powders (IFs), IFs fortified with high-dose and low-dose DHA and ARA were compared and evaluated during storage at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d7cd3d024af4ee3a654c3c114e3d2c8
Autor:
Richard R. Rosenkranz, Ana Gonzalez-Alvarez, Chris Acosta, Andrew Hooyman, Jose R. Hidalgo, CindyRomina Ballesteros-Paniagua, Sara K. Rosenkranz
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionFormula feeding is the only viable nutrition alternative for infants 0–6mos who cannot breastfeed. Among the drawbacks of formula feeding, however, is potential dilution or concentration errors in the formula during preparation that may
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f84b4e255bc546519517a06c792b2770
Autor:
Wang, Weijun1 (AUTHOR) wangweijunid@163.com, Li, Yanhua2 (AUTHOR), Cai, Liqin2 (AUTHOR), Fang, Luping2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2020, Vol. 8 Issue 12, p6392-6400. 9p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 347-354 (2023)
For quick and multiple detection of the contamination of foodborne pathogens in infant milk powder, a dual enzymatic recombinase amplification (ERA) method for the rapid detection of Cronobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes and Staphylococcus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49f53a320dad4a7ca051058697dae6e4