Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"indigenous yeast"'
Autor:
Lauren E. Whiteley, Georg Rieckh, Frances L. Diggle, Zach M. Alaga, Elizabeth H. Nachbaur, William T. Nachbaur, Marvin Whiteley
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 11 (2024)
ABSTRACT Grapes have been cultivated for wine production for millennia. Wine production involves a complex biochemical process where sugars in grape must are converted into alcohol and other compounds by microbial fermentation, primarily by the yeast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/878fe5d328f4408f8494c52b02915670
Autor:
Kamal A. M. Abo-Elyousr, Muhammad Imran, Nashwa M. A. Sallam, Ahmed M. K. Abdel-Aal, Mazen E. Assiri, Ismail R. Abdel-Rahim
Publikováno v:
Egyptian Journal of Biological Pest Control, Vol 34, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background Purple blotch disease is a devastating disease, resulting in significant yield losses in onion. Application of synthetic fungicides is a rapid approach for the control of this disease, but extensive use of synthetic fungicides res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa89f4d11b2449519da7be833a54eb0f
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
The selection of native yeast for alcoholic fermentation in wine focuses on ensuring the success of the process and promoting the quality of the final product. The purpose of this study was firstly to create a large collection of new yeast isolates a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa3c6c4c24f2490e9b3dce12a42115b8
Autor:
Hasan Tangüler, Mehmet Yetisen, Ayse Geylan Sanyol, Ayse Ezgi Tuncel, Turkan Turkmaya, Vecihe Bal, Hüseyin Erten
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 11, Iss 2, Pp 239-245 (2023)
Our current research aimed to investigate the impacts of the use of indigenous yeast Saccharomyces cerevisiae with different amounts of Lachancea thermotolerans yeasts in mixed culture on the general composition, aroma compounds, sensory analysis and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54db18c674e0475d9f3dd6733686fdcb
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8677-8687 (2022)
ABSTRACT: Indigenous microorganisms are important components of the complex ecosystem of many dairy foods including cheeses, and they are potential contributors to the development of a specific cheese's sensory properties. Among these indigenous micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2de97417d717425fbc4cf97ab6bf9b40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.