Zobrazeno 1 - 10
of 2 401
pro vyhledávání: '"indigenous yeast"'
Autor:
Lauren E. Whiteley, Georg Rieckh, Frances L. Diggle, Zach M. Alaga, Elizabeth H. Nachbaur, William T. Nachbaur, Marvin Whiteley
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 11 (2024)
ABSTRACT Grapes have been cultivated for wine production for millennia. Wine production involves a complex biochemical process where sugars in grape must are converted into alcohol and other compounds by microbial fermentation, primarily by the yeast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/878fe5d328f4408f8494c52b02915670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101525- (2024)
In this study, three fermentation treatments of spontaneous fermentation (SF), direct inoculation of CECA (YF), and inoculation with CECA after addition of dimethyl dicarbonate (YDF) were carried out. Multivariate statistical analysis approved that C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31e42aab9a40417ba5271af2d2b12add
Publikováno v:
In LWT 1 November 2023 189