Zobrazeno 1 - 10
of 1 235
pro vyhledávání: '"indicator compound"'
Autor:
Oppenheimer, Joan, Eaton, Andrew, Badruzzaman, Mohammad, Haghani, Ali W., Jacangelo, Joseph G.
Publikováno v:
In Water Research 2011 45(13):4019-4027
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2009 648(1):105-112
Autor:
Merrill, L., Halverson, L.J.
Publikováno v:
Journal of Environmental Quality; Nov/Dec2002, Vol. 31 Issue 6, p2074, 12p, 4 Charts, 10 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. 648:105-112
In this study, a protocol for pH determination from D2O samples using 1H NMR pH indicator compounds was developed and assessed by exploring the pH-dependency of 13 compounds giving pH-dependent 1H NMR signals. The indicators cover the pH range from p
Autor:
Lin, Yu-Wen1 (AUTHOR) ywlin@g2.usc.edu.tw, Lee, Te-Ming2 (AUTHOR), Chung, Cheng-Pei3 (AUTHOR), Tsai, Yi-Chieh4 (AUTHOR), Huang, Da-Wei5 (AUTHOR), Huang, Ping-Hsiu6,7 (AUTHOR) hugh0530@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p897-908. 12p.
Autor:
Robert Sevenich, Maximilian Gratz, Beverly Hradecka, Thomas Fauster, Thomas Teufl, Felix Schottroff, Lucie Souckova Chytilova, Kamila Hurkova, Monika Tomaniova, Jana Hajslova, Cornelia Rauh, Henry Jaeger
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionImpact of processing on product characteristics, sustainability, traceability, authenticity, and public health along the food chain becomes more and more important not only to the producer but also to the customer and the trust of a consu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29018fda87df4b9388bd6cae50069d16
Autor:
L. Merrill, L. J. Halverson
Publikováno v:
Journal of Environmental Quality. 31:2074-2085
Anaerobic manure storage systems are one of the major contributors to the odor and environmental pollution associated with swine (Sus scrofa) production systems. The microbial ecology of manure storage systems and the relationships between microbial