Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"indication of origin"'
Publikováno v:
BizInfo, Vol 14, Iss 1, Pp 33-44 (2023)
The challenge of tourists' expectations is predicated on more authentic and traditional experiences as modern tourism grows. Local traditional food, which comprises autochthonous goods that have been consumed in that area since ancient times, is one
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c89ef0719f214cb7af117103fdea94f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leontina Lipan, Agustí Romero, Gemma Echeverria, Marta Maldonado, Tomeu Company, Jose Mariano Escalona, Joan Ruiz, Xavier Miarnau
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 8, p 1933 (2022)
Almond, one of the most characteristic crops in the agricultural landscape of Mallorca Island, cultivated mainly under rainfed conditions and from native cultivars, represents an important source of income for the Island. Nowadays, modern cultivars w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/faae2acf2836425ea925cf6ebf498907
Autor:
Muhammad Ali Masnun
Publikováno v:
Journal of Private and Commercial Law, Vol 2, Iss 2, Pp 113-124 (2018)
The purpose of this study is to analyze the form of legal protection rights for indications of origin in Indonesia based on Law Number 20 of 2016 concerning Trademarks and Geographical Indications (Trademark and GI Law). Legal protection rights for i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed07e5bbe5d64f0c8eb756af50724f89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Janssen, Meike, Hamm, Ulrich
Publikováno v:
British Food Journal, 2012, Vol. 114, Issue 3, pp. 335-352.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070701211213456
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David, Alline Maria Trancoso Ferraz Silva, Sarmento, Carla Simone Araújo Gomes, Matsumoto, Sylvana Naomi, Lopes, Jerisnaldo Matos, Oliveira, Edvaldo, Lemos, Odair Lacerda
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 10; e379101019031
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 10; e379101019031
Research, Society and Development; v. 10 n. 10; e379101019031
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 10; e379101019031
Research, Society and Development; v. 10 n. 10; e379101019031
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This article aims to analyze the Geographical Indication records filed at the National Institute of Industrial Property – INPI. There are two types of Geographical Indications: Indication of Origin (IP) and Denomination of Origin (DO) and in Brazil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::59dcd5a5cc7d76639bc4b2f0d693e519
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19031
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Redes ; Vol. 25 (2020): Edição Especial 2; 2592-2615
Redes; Vol. 25 (2020): Edição Especial 2; 2592-2615
Redes; v. 25 (2020): Edição Especial 2; 2592-2615
Redes (Santa Cruz do Sul. Online)
Universidade de Santa Cruz do Sul (UNISC)
instacron:UNISC
Redes; Vol. 25 (2020): Edição Especial 2; 2592-2615
Redes; v. 25 (2020): Edição Especial 2; 2592-2615
Redes (Santa Cruz do Sul. Online)
Universidade de Santa Cruz do Sul (UNISC)
instacron:UNISC
The cookies produced in the region of Vitória da Conquista, in Bahia, is one of the regional products that shows notoriety and may be subject to protection by Geographical Indication. The product is the fruit of local tradition, whose know-how has b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::718ad1db792b4d22284713a29a98a583
https://online.unisc.br/seer/index.php/redes/article/view/15115
https://online.unisc.br/seer/index.php/redes/article/view/15115