Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"inca inchi oil"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 62 (2023)
With increasing bacterial resistance to antibiotics, novel strategies for protection against microbial infections are crucial. Emulsions enhance the solubility of natural antibacterial oils and their uptake, making them promising drug delivery system
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6051bb9fd70438a91c9979a88c48d84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perme, Kaja
Cilj dela je bil opredeliti prehransko vrednost, tehnološko kakovost in senzorične lastnosti neobičajnih olj: arašidovo, arganovo, črne kumine, gorčično, grozdnih pešk, inca inchi, kokosovo, konopljino, laneno, makovo, oljne ogrščice, oreho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::06059eb573295942dfdec79bd1bf7392
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=95727
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=95727
Autor:
Makiej A; Institute of Chemical Technology and Engineering, Poznan University of Technology, Berdychowo 4, 60-695 Poznan, Poland., Hochór Z; Institute of Chemical Technology and Engineering, Poznan University of Technology, Berdychowo 4, 60-695 Poznan, Poland., Smułek W; Institute of Chemical Technology and Engineering, Poznan University of Technology, Berdychowo 4, 60-695 Poznan, Poland., Kaczorek E; Institute of Chemical Technology and Engineering, Poznan University of Technology, Berdychowo 4, 60-695 Poznan, Poland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 22; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 22.