Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"inactivated yeast"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Byron Morales-Lange, Jeleel Opeyemi Agboola, Jon Øvrum Hansen, Leidy Lagos, Ove Øyås, Luis Mercado, Liv Torunn Mydland, Margareth Øverland
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 12 (2021)
Aquaculture feeds have changed dramatically from being largely based on fishmeal (FM) towards increased use of plant protein sources, which could impact the fish’s immune response. In order to characterize immunomodulatory properties of novel funct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e20f6b6b42104f6ea0405924ad7dea9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mingzhan Toh, Shao Quan Liu
Publikováno v:
AMB Express, Vol 7, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Abstract This study evaluated the influence of three inactivated yeast derivatives (IYDs) used in wine production, namely OptiRed®, OptiWhite® and Noblesse®, on the viability of the probiotic strain Lactobacillus rhamnosus HN001 in an acidic envir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93a655d753fd429197c270f1461dbb2c
Autor:
José Antonio Suárez-Lepe, Juan Manuel Del Fresno, Carlos Escott, Antonio Morata, Leyre López-de-Silanes, Iris Loira, Natalia Gutiérrez
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 1192, p 1192 (2021)
Agronomy
Volume 11
Issue 6
Agronomy
Volume 11
Issue 6
Canopy management practices in vineyards, such as sprawling systems and shoot trimming, can change the accumulation of metabolites in grapes. The use of elicitors of biological origin on grapevines of Vitis vinifera red grape varieties may also modul
Autor:
Shao-Quan Liu, Mingzhan Toh
Publikováno v:
AMB Express, Vol 7, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
AMB Express
AMB Express
This study evaluated the influence of three inactivated yeast derivatives (IYDs) used in wine production, namely OptiRed®, OptiWhite® and Noblesse®, on the viability of the probiotic strain Lactobacillus rhamnosus HN001 in an acidic environment. A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 38, Issue: 1, Pages: 18-28, Published: 2017
Although the addition of pure glutathione (GSH) is not allowed under current regulations, the concentration of this compound can be increased in wine through the addition of glutathione-enriched dry yeast preparations (DYP). These preparations have b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.