Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"in-situ viscosity"'
Publikováno v:
Energy Reports, Vol 8, Iss , Pp 547-558 (2022)
The change of in situ viscosity in micro-scale of tight oil reservoir has great influence on the seepage process. Due to the imperfection of in situ viscosity model and measuring method, the prediction of development effect and scientific guidance is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e65bdcd496f0499baef12f5ed7926b4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dominique Anne-Archard, Eric Lombard, Luc Fillaudeau, Tuan Le, Véronique Coma, Tien Cuong Nguyen, Xavier Cameleyre, Kim Anh To, Tuan Anh Pham
Publikováno v:
Biochemical Engineering Journal
Biochemical Engineering Journal, Elsevier, 2017, 127, pp.9-20. ⟨10.1016/j.bej.2017.07.006⟩
WCCE10 Abstract Book
Biochemical Engineering Journal, 2017, 127, pp.9-20. ⟨10.1016/j.bej.2017.07.006⟩
Biochemical Engineering Journal, Elsevier, 2017, 127, pp.9-20. ⟨10.1016/j.bej.2017.07.006⟩
WCCE10 Abstract Book
Biochemical Engineering Journal, 2017, 127, pp.9-20. ⟨10.1016/j.bej.2017.07.006⟩
International audience; The relationship between in-situ viscosimetry, in- and ex-situ morphogranulometry, and biochemistry has been investigated during enzymatic hudrolysis of pretreated sugarcane bagasse (SCB, 3% w/v) and filter paper (FP, 1.5% w/v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::685f0b774d8b01c485012754881e27fc
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01886479
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01886479
Autor:
Deshors, Marine
Les cocktails enzymatiques tels que Rovabio® sont utilisés en nutrition animale comme complément alimentaire pour aider les animaux à mieux assimiler les fibres présentes dans leur ration alimentaire composée principalement de blé en Europe. L
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018ISAT0042
Autor:
Le, Tuan, Anne-Archard, Dominique, Coma, Véronique, Cameleyre, Xavier, Lombard, Eric, To, Kim Anh, Pham, Tuan Anh, Nguyen, Tien Cuong, Fillaudeau, Luc
Publikováno v:
16. Congrès de la Société Française de Génie des Procédés "Le Génie des Procédés au Service de l'Homme" (SFGP 2017)
16. Congrès de la Société Française de Génie des Procédés "Le Génie des Procédés au Service de l'Homme" (SFGP 2017), Jul 2017, Nancy, France
16. Congrès de la Société Française de Génie des Procédés "Le Génie des Procédés au Service de l'Homme" (SFGP 2017), Jul 2017, Nancy, France
The in-situ viscosimetry and rheological properties has been investigated during enzymatic hydrolysis of pretreated sugarcane bagasse (SCB, 3% w/v) and filter paper (FP, 1.5% w/v) at various enzyme dosages (0.3 to 25 FPU/g cellulose). Semi-dilute con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::efb1404c93186d7128790a0d701e7213
https://hal.inrae.fr/hal-02736587
https://hal.inrae.fr/hal-02736587
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.