Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"in vivo probavljivost"'
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Oct-Dec2008, Vol. 58 Issue 4, p357-369. 13p. 3 Charts, 1 Graph.
Autor:
Knežević, Mladen1 knezevic@agr.hr, Vranić, Marina1, Bošnjak, Krešimir1, Leto, Josip1, Perčulija, Goran1, Kutnjak, Hrvoje1, Matić, Ivana1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jul-Sep2009, Vol. 59 Issue 3, p237-243. 7p. 2 Charts.
Autor:
Vranić, Marina1 mpavlak@agr.hr, Knežević, Mladen1, Bošnjak, Krešimir1, Perčulija, Goran1, Leto, Josip1, Kutnjak, Hrvoje1, Matić, Ivana1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Apr-Jun2009, Vol. 59 Issue 2, p133-140. 8p. 2 Charts.
Autor:
Čavlek, Elena
Kukuruz predstavlja primarno krmivo u hranidbi životinja ,ali su podaci o probavljivosti zrna kukuruza u golubova minimalni, pogotovo hibrida kukuruza koji se razlikuju u svojim fizikalnim karakteristikama. Stoga je cilj rada bio istražiti utjecaj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a5023df916e14759aa8895b12bd7579e
https://www.bib.irb.hr/1187725
https://www.bib.irb.hr/1187725
Autor:
Bukal, Martina
Cilj diplomskog rada bio je utvrditi utjecaj dodatka osušene sirutke sjenaži lucerne (SL) na in vivo probavljivost obroka u hranidbi kastriranih ovnova. Hranidbeni pokus je postavljen na pokušalištu Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::87976e09afa6676bf4aa777eba161c85
https://www.bib.irb.hr/697021
https://www.bib.irb.hr/697021
Cilj istraživanja bio je utvrditi utjecaj dodatka aditiva kod siliranja djetelinsko travne smjese (DTS) na konzumaciju suhe tvari (ST) i probavljivost ST u hranidbi kastriranih ovnova. Istraživanje je provedeno na kastriranim ovnovima u metaboličk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::709c42b52bc6ac34780c0457073d9dfe
https://www.bib.irb.hr/1012083
https://www.bib.irb.hr/1012083
Maize starch from the grain, cob and the whole plant silage is the main energy source for fattening beef cattle. Ensiling increases degradability of grain starch in rumen and digestibility in the small intestine, which increases maize energy value, b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::577cc197d8d879ce1a7b97da64cb6669
https://www.bib.irb.hr/1006741
https://www.bib.irb.hr/1006741
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mataković, Martina
Cilj istraživanja bio je utvrditi utjecaj frekvencije hranidbe sjenažom lucerne na in vivo probavljivost suhe tvari (ST) u hranidbi kastriranih ovnova. Pokus je postavljen u Centru za travnjaštvo Agronomskog fakulteta kao latinski kvadrat 4x4 s č
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9cd4b819cc83caff210a11daee1ba37f
https://www.bib.irb.hr/520226
https://www.bib.irb.hr/520226