Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"in vitro health properties"'
Autor:
Pandaree Sirichai, Suwapat Kittibunchakul, Sirinapa Thangsiri, Nattira On-Nom, Chaowanee Chupeerach, Piya Temviriyanukul, Woorawee Inthachat, Onanong Nuchuchua, Amornrat Aursalung, Yuraporn Sahasakul, Somsri Charoenkiatkul, Uthaiwan Suttisansanee
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 3, p 294 (2022)
Thailand has vast areas of tropical forests with many indigenous plants, but limited information is available on their phytochemical profile and in vitro inhibitions of enzymatic and nonenzymatic reactions. This study investigated phenolic profiles u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f91144fd5894df6a3eb0973821875cf
Autor:
Uthaiwan Suttisansanee, Parunya Thiyajai, Parisut Chalermchaiwat, Khanitha Wongwathanarat, Kanchana Pruesapan, Somsri Charoenkiatkul, Piya Temviriyanukul
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 8, p 1563 (2021)
Non-communicable diseases (NCDs) are the leading global cause of death. The World Health Organization (WHO) has endorsed the consumption of fruits and vegetables because they are rich in phytochemicals that sustainably ameliorate the occurrence of NC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a06607b70a34e4b9b54b177c63ea651
Autor:
Varittha Sritalahareuthai, Piya Temviriyanukul, Nattira On-nom, Somsri Charoenkiatkul, Uthaiwan Suttisansanee
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1222 (2020)
Kadsura spp. in the Schisandraceae family are woody vine plants, which produce edible red fruits that are rich in nutrients and antioxidant activities. Despite their valuable food applications, Kadsura spp. are only able to grow naturally in the fore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2211eb7843fc4134ac586d69fe71ddb6
Autor:
Khanitha Wongwathanarat, Parunya Thiyajai, Uthaiwan Suttisansanee, Piya Temviriyanukul, Somsri Charoenkiatkul, Kanchana Pruesapan, Parisut Chalermchaiwat
Publikováno v:
Plants
Volume 10
Issue 8
Plants, Vol 10, Iss 1563, p 1563 (2021)
Volume 10
Issue 8
Plants, Vol 10, Iss 1563, p 1563 (2021)
Non-communicable diseases (NCDs) are the leading global cause of death. The World Health Organization (WHO) has endorsed the consumption of fruits and vegetables because they are rich in phytochemicals that sustainably ameliorate the occurrence of NC
Autor:
Amornrat Aursalung, Nattapol Tangsuphoom, Uthaiwan Suttisansanee, Yuraporn Sahasakul, Jeerawan Hinkaew
Publikováno v:
Molecules
Volume 26
Issue 8
Molecules, Vol 26, Iss 2245, p 2245 (2021)
Volume 26
Issue 8
Molecules, Vol 26, Iss 2245, p 2245 (2021)
Date palm fruit (Phoenix dactylifera L.) is commonly consumed around the world and has recently become an economical crop in Eastern Thailand, especially the Barhi cultivar that can be consumed as fresh fruit. To maintain genetic qualities, date palm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.