Zobrazeno 1 - 10
of 755
pro vyhledávání: '"in vitro bioaccessibility"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101826- (2024)
Steam explosion was found to be the most effective preparation method for donkey bone powder, compared with non-treatment, autoclave and steam processing. And the effect of steam-exploded donkey bone powder (SEDBP) on the quality characteristics of w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b072394c7cff4d6f8e77d3a84a72e4df
Autor:
Loryssa M. Lake, Sarah B. Scott, Darryl B. Hood, Meagan Kellis, Mary M. Gardiner, Nicholas T. Basta
Publikováno v:
Soil & Environmental Health, Vol 2, Iss 4, Pp 100102- (2024)
Anthropogenic activities have left a legacy of contaminated vacant land, which disproportionately affects lower income communities and can have detrimental impacts on human health, particularly children. A management solution is needed to address thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab521d7f3ae94a98a006dfc174a2f707
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
Chaikhan, Sitthichai, Thongdamrongtham, Somjate ⁎, Junsiri, Supanee, Labcom, Chiraporn, Sarak, Anootsara, Boonkhao, Laksanee
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2942 (2024)
The bioaccessibility of phytochemicals is an important factor for new functional food design. The interaction of white mugwort extract (FE) and food ingredients (coconut oil, egg white albumen, brown rice powder, inulin, and mixtures thereof) was det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f38d0bc152e42bcbd584ae0ed5fa21b
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100359- (2023)
The study insights into the effect of temperature (80–160 °C), oxygen (O2), sunlight (SL), and storage on color attributes, shelf-life, and anthocyanins content on red cabbage (RC) anthocyanins (ANS) and their in-vitro bioaccessibility. The previo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6392dffe2595482292c91c13f2c6e12c
Autor:
Melisa Donda Zbinden, Mario Schmidt, Charito Ivana Vignatti, María Élida Pirovani, Volker Böhm
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 6, p 1259 (2024)
The effects of high-pressure processing (HPP) (450 MPa/600 MPa/3 min) on the carotenoid and vitamin E contents of smoothies made from strawberry, orange juice, banana and apple, and the same smoothies enriched with dietary fiber from discarded carrot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d57e9a279ee4a9c94bab0aac45959c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.