Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"in vitro antioxidant capability"'
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 7, p 804 (2023)
The two main species, sessile oak (Quercus petraea Liebl.) and pedunculate oak (Quercus robur L.), predominant in French forests, are mainly used for aging wines and spirits; however, the potential of oak wood extract as a source of natural antioxida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bab3960e9ac47dbaef381d4b5c92e89
Publikováno v:
Metabolites; Volume 13; Issue 7; Pages: 804
The two main species, sessile oak (Quercus petraea Liebl.) and pedunculate oak (Quercus robur L.), predominant in French forests, are mainly used for aging wines and spirits; however, the potential of oak wood extract as a source of natural antioxida
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.