Zobrazeno 1 - 10
of 3 278
pro vyhledávání: '"in vitro antioxidant assays"'
Publikováno v:
Indian Journal of Natural Products & Resources. Jun2022, Vol. 13 Issue 2, p213-222. 10p.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 12, p 2388 (2022)
Antioxidants have been widely studied in the fields of biology, medicine, food, and nutrition sciences. There has been extensive work on developing assays for foods and biological systems. The scientific communities have well-accepted the effectivene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dacb29f8f3e4624a97fa24bd1674d83
Autor:
Kotha RR; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, Beltsville, MD 20705, USA., Tareq FS; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, Beltsville, MD 20705, USA., Yildiz E; Keles Vocational School, Bursa Uludag University, 16740 Bursa, Turkey., Luthria DL; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, Beltsville, MD 20705, USA.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2022 Dec 01; Vol. 11 (12). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 01.
Publikováno v:
Journal of Chemistry. 10/29/2018, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2018 (2018)
Trolox, gallic acid, chlorogenic acid, caffeic acid, catechin, epigallocatechin gallate, and ascorbic acid are antioxidants used as standards for reaction with chromogenic radicals, 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH⋅) and 2,2′-azino-bis-3-ethyl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/775a73ccd43347e59f102fcfc3772664
Publikováno v:
The FASEB Journal. 36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.