Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"in vitro antioxidant activities"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiayan Zhang, Ping Wang, Cui Tan, Yansheng Zhao, Ying Zhu, Juan Bai, Xiang Xiao, Lili Zhang, Donghai Teng, Jing Tian, Liangcheng Liu, Haibo Zhang
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 125-130 (2022)
This article explored the effect of Lactobacillus plantarum dy-1 (L. plantarum dy-1) fermentation on the basic physicochemical properties and associated in vitro antioxidant activity of barley β-glucan, including its molecular weight, monosaccharide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddd23c308cc84d9ab24d78e315802b66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 12 (2021)
Ethnopharmacological Relevance: Pepper essential oils have potential immunomodulatory, anti-tumor, and anti-cancer activities. Pepper exhibits the potential to prevent or attenuate carcinogenesis as therapeutic tools. However, the related mechanism r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad46d64d0b974548bb97c4ff990e354a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seongdae Kim, Sung Oh, Han Byul Noh, Seongmi Ji, Song Hee Lee, Jung Mo Koo, Chang Won Choi, Hyun Pyo Jhun
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 11, p 3001 (2018)
Identification of medicinal plants and naturally derived compounds as new natural antioxidant and antibacterial sources for topical acne treatment has long been important. To determine anti-Propionibacterium acnes activity and in vitro antioxidant ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecfa1fc620f64076bbea1524495badd7
Autor:
Jiayan, Zhang, Ping, Wang, Cui, Tan, Yansheng, Zhao, Ying, Zhu, Juan, Bai, Xiang, Xiao, Lili, Zhang, Donghai, Teng, Jing, Tian, Liangcheng, Liu, Haibo, Zhang
Publikováno v:
Current Research in Food Science
This article explored the effect of Lactobacillus plantarum dy-1 (L. plantarum dy-1) fermentation on the basic physicochemical properties and associated in vitro antioxidant activity of barley β-glucan, including its molecular weight, monosaccharide