Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"in silico proteolysis"'
Autor:
Iwona Szerszunowicz, Szymon Kozicki
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 1, p 209 (2023)
The immune response of humans may be modulated by certain biopeptides. The present study aimed to determine the immunomodulatory potential of plant-derived food proteins and hydrolysates obtained from these proteins via monocatalytic in silico hydrol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b3836d6a2674c4c9fd96ae21672eab1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iwona SZERSZUNOWICZ, Dorota NAŁĘCZ
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 36, Iss 2, Pp 119-125 (2018)
The physico-chemical properties of oat proteins (globulins) were determined and an analysis was done whether products of in silico proteolysis contain mono- and multi-functional peptides with various biological activity. The MW(s), calculated by the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc51593a795f438189e6a2afcaa3a714
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 7, p 965 (2020)
The potential of collagens to release biopeptides was evaluated using the BIOPEP-UWM-implemented quantitative criteria including the frequency of the release of fragments with a given activity by selected enzyme(s) (AE), relative frequency of release
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90c8fc20e6234d8585d428b2fad60f91
Autor:
Iwona Szerszunowicz, Jan Kłobukowski
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 7, p 1621 (2020)
This study used selected plant proteins and the tools available in the BIOPEP-UWM database to profile proteins and release antioxidant nutraceuticals from their primary structures. The frequency of the occurrence of fragments with antioxidant activit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88e9a4b3a0fa45eeb374a0a2b60baa33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 965, p 965 (2020)
Foods
Volume 9
Issue 7
Foods
Volume 9
Issue 7
The potential of collagens to release biopeptides was evaluated using the BIOPEP-UWM-implemented quantitative criteria including the frequency of the release of fragments with a given activity by selected enzyme(s) (AE), relative frequency of release
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.