Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"improved fermentation"'
Autor:
Dea Korcari, Alberto Fanton, Giovanni Ricci, Noemi Sofia Rabitti, Monica Laureati, Johannes Hogenboom, Luisa Pellegrino, Davide Emide, Alberto Barbiroli, Maria Grazia Fortina
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 340 (2023)
Cocoa fermentation is a central step in chocolate manufacturing. In this research, we performed controlled fermentations of a fine cocoa variety to evaluate the impact of adjunct cultures of selected lactic acid bacteria (LAB) on fermentation paramet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86bc6826739d4ec78055eecd9203808c
Autor:
Fortina, Dea Korcari, Alberto Fanton, Giovanni Ricci, Noemi Sofia Rabitti, Monica Laureati, Johannes Hogenboom, Luisa Pellegrino, Davide Emide, Alberto Barbiroli, Maria Grazia
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 2; Pages: 340
Cocoa fermentation is a central step in chocolate manufacturing. In this research, we performed controlled fermentations of a fine cocoa variety to evaluate the impact of adjunct cultures of selected lactic acid bacteria (LAB) on fermentation paramet
Autor:
Korcari, D., Alberto, F., Ricci, G., Rabitti, N.S., Laureati, M., Hogenboom, J.A., Pellegrino, L.M., Emide, D., Barbiroli, A.G., Fortina, M.G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1261::20798c79eade8a8d4906b0490dfd65e8
https://hdl.handle.net/2434/951051
https://hdl.handle.net/2434/951051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY. 101(1):65-78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.