Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"improved extrusion cooking technology"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Nowadays, the highly effective modified technology to starch with various digestibility is gaining interest in food science. Here, the interactions between glycemic release characteristics and fine supramolecular structure of cassava (ECS), potato (E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9af4007028bb4fa6ae9c12e493109556
Autor:
Krishna Prabha, Payel Ghosh, Abdullah S, Rosmin M Joseph, Reshma Krishnan, Sandeep Singh Rana, Rama Chandra Pradhan
Publikováno v:
Future Foods, Vol 3, Iss , Pp 100019- (2021)
There is a significant advancement in the modification of extruders for the commercial application in food processing sector, especially during the last three decades. Extrusion is one among the most commercially successful technology, escalating its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c130d3362985495b95d378ae651d92f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rama Chandra Pradhan, Payel Ghosh, Krishna Prabha, Reshma Krishnan, Sandeep Singh Rana, S. Abdullah, Rosmin M Joseph
Publikováno v:
Future Foods, Vol 3, Iss, Pp 100019-(2021)
There is a significant advancement in the modification of extruders for the commercial application in food processing sector, especially during the last three decades. Extrusion is one among the most commercially successful technology, escalating its
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.